Новини

‼️Увага!!!!

Столичні заклади охорони здоров’я забезпечені кров’ю та її компонентами у повному обсязі, а Київський міський центр крові має достатній резерв на випадок надзвичайних ситуацій‼️
Директорка Департаменту охорони здоров’я м. Києва Валентина Гінзбург повідомила, що Центр Крові працює в цілодобовому режимі. Містяни відгукнулися на призив Департаменту та останніми днями кияни б’ють всі рекорди щодо здачі донорської крові.
Проте Директорка профільного Департаменту зазначила, що на жаль, заклики здавати кров не всі зрозуміли вірно.
‼️В соцмережах поширюються фейки про начебто нестачу донорської крові.
Це неправда‼️

«Я хочу наголосити, що столичні заклади охорони здоров’я забезпечені кров’ю та її компонентами у повному обсязі, а Київський міський центр крові має достатній резерв на випадок надзвичайних ситуацій. Та наша стратегія – робити запас.

Тому ми вдячні всім, хто підтримує нас в цьому намаганні. А конкретно – ми дякуємо всім киянам, які не просто обрали для себе поділитися кров’ю – а й як тільки відмінили комендантську годину, із самого ранку займають черги на донацію» - наголосила Валентина Гінзбург.Вона ще раз закликала зберигати спокій, не розповсюджувати недостовірну інформацію і робити все, що можливо для України и перемоги!

Фото - просто зараз у КНП “Київський міський центр крові

Стаціонарна частина

Лікарняний банк крові

Травматологічний пункт

Патологоанатомічне відділення

Відділ аптекарського забезпечення

Загальний відділ

Інфо для ДОЗ